Izjava o varstvu osebnih podatkov

Ob oddaji obrazcev (kontakt in komentarji), mi zaupate svoje osebne podatke (e-naslov in ime).
Upravljalka teh osebnih podatkov sem Maja Lampe in jih hranim, zbiram, ter obdelujem v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršno koli delovanje, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje; obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana. 

Osebne podatke uporabnikov zbiram, hranim in obdelujem za namene, opisane v tej izjavi, na podlagi naslednjih pravnih podlag: 

Vaše soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov potrebujem za določene namene in imate pravico, da kadarkoli soglasje prekličete na naslovu v spodnjem delu izjave.
Vaše soglasje na primer potrebujem za zagotavljanje komunikacije, kot je dialog z vami preko e-pošte in obveščanje o novostih na spletni strani.
Za obdelavo vaših osebnih podatkov uporabljam primerne varnostne ukrepe za zaščito vaše zasebnosti.
Vaše osebne podatke ščitim z varnostnimi funkcijami, ki omogočajo stalno zaščito podatkov pred njihovim nepooblaščenim spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem. Če odkrijem kaj tveganega, o čemer menim, da bi morali biti obveščeni, vas bom o tem takoj obvestila.
Vse osebne podatke hranim za obdobja:
Ime in priimek: Do izbrisa na podlagi zahteve uporabnika.
Elektronski naslov: Do izbrisa na podlagi zahteve uporabnika.

Za potrebe zbiranja, hrambe in obdelave osebnih podatkov, so v uporabi strežniki ponudnikov v oblaku, ki so lahko fizično locirani na različnih lokacijah. Ne glede na to, kje se zbirajo, hranijo ali obdelujejo vaši podatki, so uporabljeni enaki zaščitni ukrepi, kot so opisani v tej izjavi.

Za izbris osebnih kontaktov lahko uporabite kontaktno formo ali me kontaktirate preko [email protected].